Объявление

Свернуть
Пока нет объявлений.

Новости из такой страны Цеэвропии.

Свернуть
X

• Фильтр
  • Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения

Сообщение от Станислав Посмотреть сообщение
    Вам повезло.
    Не знаю. Там просто інша історія. Не краща чи гірша, а інша. А взагалі не думаю, що наважаться так "закрутити гайки". В Україні влада не сильна, й побоїться так тиснути на народ.

Комментарий

Сообщение от Валера life Посмотреть сообщение
      Не знаю. Там просто інша історія. Не краща чи гірша, а інша. А взагалі не думаю, що наважаться так "закрутити гайки". В Україні влада не сильна, й побоїться так тиснути на народ.
      Не побоїться. Вже не побоялась. Та й народу вже як такого нема. Кожен сам за себе.
      Ось вчора підприємців на майдані побили поліцаї і що?
      І нічого.
      1,5 мільйони підприємців. А мітингує кілька сотень.
      Сьогодні мали лікарі бастувати мітингувати. І що? Вийшло заледве 200 чоловік.
      А решта де? А решті усе по барабану.
      Моя хата з краю - нічого не знаю.

Влада розкусила це. І вже нічого не боїться. Чинить що заманеться. Жодних тормозів.

Комментарий

Не побоїться. Вже не побоялась. Та й народу вже як такого нема. Кожен сам за себе.
        І нічого.
        Сьогодні мали лікарі бастувати мітингувати. І що? Вийшло заледве 200 чоловік.
        А решта де? А решті усе по барабану.
        Моя хата з краю - нічого не знаю.

Влада розкусила це. І вже нічого не боїться. Чинить що заманеться. Жодних тормозів.
        Можливо. Але ви особа зацікавлена, тому не можете дивитись на все "чистим поглядом". До тогож на емоціях від вчорашніх подій. Думаю, з часом самі частково "відкотитесь" назад трохи в висновках.

Комментарий

Валєра гайки вже закручуються давно. Ви живете в селі. Усе своє. А у містах люди стогнуть. Роботи нема. Зарплати копійки. А по комуналці наприклад ми щомісяця платимо коло 2,5 тисяч. В моєї мами пенсія до 2 тисяч не дотягує. Жінка працює за копійки. Я майже без роботи. Народ в злиднях.
          Це наприклад...

Комментарий

Можливо. Але ви особа зацікавлена, тому не можете дивитись на все "чистим поглядом". До тогож на емоціях від вчорашніх подій. Думаю, з часом самі частково "відкотитесь" назад трохи в висновках.
            В мене погляд найчистіший. Чистіше не буває. Я про рівень життя суджу не з телевізора а зі своєї бухгалтерії. З рівня продаж. І рівня податків та цін на життя.

Комментарий

Валєра гайки вже закручуються давно. Ви живете в селі. Усе своє. А у містах люди стогнуть. Роботи нема. Зарплати копійки. А по комуналці наприклад ми щомісяця платимо коло 2,5 тисяч. В моєї мами пенсія до 2 тисяч не дотягує. Жінка працює за копійки. Я майже без роботи. Народ в злиднях.
              Це наприклад...
              Стогнуть, але в село не йдуть. Тому, що краще стогнати голодним на дивані, чим стогнати на городі, наївшись. Я цілу зиму ремонтую техніку, щось розвиваю. Зараз по дому багато, що потрібно зробити. В хаті народу багато, а робити нікому. Все заробляють собі зарплати, а ти тримай господарство з батьком... Я трохи перебільшую, але щось таке є. Так по дому багато, що поремонтувати потрібно, до техніки руки не доходять ще.
              Втомився не фізично, а духовно. Знаєш, що потрібно зробити, й якщо не ти, то ніхто не зробить. Постійно на мені такий тягар!
              Це я так, відійшов від теми на емоціях.
              Мій напарник по роботі просто, отримує від держави 3 тис, зі мною мало працює, курить п,є, рік назад купив програвач дисків за 8 з чимось тисяч. Пістолети купив два, й багато іншого. Його жінка працює за мінімалку. Але живуть нормально. Я не скажу, щоб бідно. За кордон на відпочинок не їздять, але в нас тут відпочивають часто на природі, іноді подорожують по країні.

Комментарий

В мене погляд найчистіший. Чистіше не буває. Я про рівень життя суджу не з телевізора а зі своєї бухгалтерії. З рівня продаж. І рівня податків та цін на життя.
                Зараз у всіх країнах стало важче. Це ж не тільки в нас.

Комментарий

Це наприклад...
                  Чому копийкы?...диван за 600баксов.....телевизор купили....кофеварилки дорогие....ну и 1950гривен нормальная пенсия....если бы мама жила бы одна!, субсидию получала бы...2.500 дороговато....канечна....вот мы платим втроём хозяину меньше за квартплату....5000плотим как за квартиру....ну и около 2000 наверное за коммуналку всю будет в декабре/льготы наверное у хозяина....горячей водой я обливаюсь......а что ныть то?....важко усим....вот не поехать в Арабские Эмираты...по путёвке и денежка будет ведь!
                  Последний раз редактировалось qwertyu; 12-16-2020, 07:24 PM.
                  Не трогайте простых несчастных нормальных людей ...

Комментарий

І нічого.
                    .
                    Поддержу любую власть, которая будет щемить этих уродов.
                    Почему это все должны платить налоги, а они не должны???
                    Что такого сверхполезного для общества делают эти дельцы купи-продай, чтобы освобождать их от налогов???
                    Почему налоги должны платить рабочие и служащие заводов, госслужащие, фермеры, почему с зарплаты врача и учителя дерут подоходный, в пенсионный, почему с каждого телефонного звонка со всех высчитывают 20% налога и "военного сбора" на АТО, а эти купи-продаи платят чисто символический единый сбор? От их джипов уже проходу нет, наглецы. Привыкли жировать за счет других. После майдана жирка стало чуть поменьше - так сами же и замутили, самая майданутая категория. И теперь еще наглости им хватает.
                    Если Зеленский не отступит и прищемит это кодло - всё ему прощу, буду голосовать за него и за Слуг народа.
                    Трусливый президент - горе для страны

Комментарий

Несподіваний поворот...

Комментарий

Никуда уже не хочу....
                        Последний раз редактировалось qwertyu; 12-16-2020, 09:10 PM. Причина: Перемена обстоятельств...

Комментарий

Сообщение от Веспер Посмотреть сообщение
                          Поддержу любую власть, которая будет щемить этих уродов.
                          Почему это все должны платить налоги, а они не должны???
                          Что такого сверхполезного для общества делают эти дельцы купи-продай, чтобы освобождать их от налогов???
                          Почему налоги должны платить рабочие и служащие заводов, госслужащие, фермеры, почему с зарплаты врача и учителя дерут подоходный, в пенсионный, почему с каждого телефонного звонка со всех высчитывают 20% налога и "военного сбора" на АТО, а эти купи-продаи платят чисто символический единый сбор? От их джипов уже проходу нет, наглецы. Привыкли жировать за счет других. После майдана жирка стало чуть поменьше - так сами же и замутили, самая майданутая категория. И теперь еще наглости им хватает.
                          Если Зеленский не отступит и прищемит это кодло - всё ему прощу, буду голосовать за него и за Слуг народа.
                          нада выщемить будет и медведчука значит...думаешь зе богаче серого кардинала?...ничто шо на ты?....улыбнуло....

Комментарий

Сообщение от qwertyu Посмотреть сообщение
                            нада выщемить будет и медведчука значит...думаешь зе богаче серого кардинала?...ничто шо на ты?....улыбнуло....
                            Должен быть в стране порядок, а не сомали. Мне всё равно, кто с какой фамилией наведет порядок. Не верю в серьезную, что зе это сможет, я просто предположил.
                            Трусливый президент - горе для страны

Комментарий

Должен быть в стране порядок, а не сомали. Мне всё равно, кто с какой фамилией наведет порядок. Не верю в серьезную, что зе это сможет, я просто предположил.
                              люди должны законопослушными быть...все причем...от мала до велика...

Комментарий

и еще!....Сомали мы делаем часто сами....и Вы, и кверти, и Прана со Станиславом и Лайфом Валерием....да даже и Вадим.Ч....

Комментарий

Обработка...
                                X