Объявление

Свернуть
Пока нет объявлений.

Новости из такой страны Цеэвропии.

Свернуть
X

• Фильтр
  • Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения

• Новости из такой страны Цеэвропии.

Ну що ми бачимо по суті на сьогоднішній час?
    Бачимо каганат «україна» який ощетинився тисячами поліцайзондеркоманд проти купки ФОПів...
    Бачимо владу каганату, в якій Головний Каган (бувший паяц і клоун) абсолютно хрен поклав на натовп - народ...
    Бачимо абсолютно хижих політиканів - корупціонерів, зашкварених ублюдків з минулого на кшталт різних порошенок, тимошенок, медведчуків і іншої наволочі, яким не до народу, які зайняті розпилом бюджетного бабла і боротьбою за власне корито...
    Бачимо раду каганату, в якій засіли найогидніші представники натовпу, безславні ублюдки і копійчані продажні шавки, які за невеликі гроші приймають які завгодно закони в турборежимі...
    Ще бачимо телезомбодуроскоп каганату «україна» що журнашлюшить за гроші олігархату (головних спонсорів каганату)....
    Бачимо немічних ряжених під назвою «праворадикальні і націоналістичні сили» які праворадикалять і націоналістично борсаються тільки за гроші олігархів...
    Бачимо сутність усієї тої клоаки, що зветься чомусь «держава Україна»....
    Та це не головне...
    Головне те, що населення цього каганату - по суті і по факту - стадо маргіналів з промитими телезомбодуроскопом каганату мізками, що живе тільки одним днем і яке достойне тільки одного - рабства, злиднів і стійла з коритом ледь наповненим жрачкою щоб не повиздихли...
    Це населення абсолютно нездатне на самоорганізацію і самозахист...
    Це населення, коли невелика частинка люду прокинулась від сплячки, зайняте тим, що намагається заробити собі вже і зараз копійки для того щоб їх потім пропити прогуляти на Новий Рік і зимові свята. А далі хоч гай гуди...
    Це населення АБСОЛЮТНО не достойне звання народ.
    Це натовп БИДЛА якого доля - стійло і помиї з барського столу...
    З чим вас усіх і вітаю.

Порошенко лучше?....Зеленский победил с большим отрывом не забывайте...и Петр Алексеевич признал выборы...ты вообще мечтаешь нипрацюваты...лишь бы по миру путешествовать...и еще будешь меня учить на каком языке мне говорить....так едь в РФ, там и медицина лучше, как ты писал, что Путин молодец в этом....
    Не трогайте простых несчастных нормальных людей ...

Комментарий

Ааааааа....ну автор темы за мантян Таню...понятно....кстати, мантян так много всего знает обо всем и вся....ах дв, каратистка...мавашигери у нос и вся достоверная информация ей на стол....интересно, как доходы Танечки?....вообще темв вычурная...ладна на 12.20 автобус с героев севастополя где скоростной трамвай и идет на Ашан...супирмаркет огромный....хотим сходить....
      Не трогайте простых несчастных нормальных людей ...

Комментарий

Декілька висновків і пояснень того, що зараз відбувається у Києві і Україні:
        1. ФОПи виступають не так проти касових апаратів, як проти того, як влада намагається це зробити. Поясню на пальцях: за відсутність документа на товар, наприклад на коробку сірників, мінімальний штраф 51000 грн( якщо коробок буде 10, то штраф буде пів мільйона). І це не єдине, що закладене в новітньому законодавстві з «фіскалізації». Це не боротьба з тіньовим бізнесом(а фактично з тими, хто просто намагається хоч якось вижити в цій країні), це просто його знищення.
        3. Для чого це робиться? Щоб знищити фінансову базу підтримки будь яких майданів в майбутньому.
        3. Від сьогоднішнього дня я не бачу різниці між #Зеленський і #Порошенко чи будь ким іншим, хто сидить у ВР. Підкреслюю: будь ким. Всі вони однакові, бо сьогоднішнім замовчуванням теми ФОПів виступили єдиним фронтом проти них.
        4. Влада і інше лайно, яке називає себе політиками, цілеспрямовано навколо ФОПів створила інформаційний вакуум і атмосферу брехні. Що це значить: УСІ ЗМІ(телебачення, Інтернет-видання і будь які інші) підкреслюю УСІ або мовчать про багатотисячні акції протесту, або цілеспрямовано викривлюють інформацію про них. Наприклад, сьогодні на Майдані Незалежності постраждало 40! поліцейських. Насправді їх було декілька. Але ніхто не написав чому ж? А тому, що вони з кийками і сльозогінним газом намагались розігнати ФОПів, які продовжуючи мирну акцію протесту, встановлювали намети.
        5. Влада (і так звана опозиція, що сидить у ВР, про що написав вище) лише водила за ніс організаторів акції, роблячи вигляд «діалогу». Наївні організатори акцій намагались запропонувати компромісний законопроект, який би, з одного боку, усунув будь які спроби несплати податків ФОПами, з іншого боку, не був таким драконівським, як прийнятий 319 нардепами. Але, насправді, процес був лохотроном і затягуванням часу. Підтвердженням моїх слів є те, що цей законопроект не тільки не намагались не прийняти, його просто проігнорували, навіть не включивши в порядок денний сесії.
        6. До цього моменту влада дуже майстерно і вдало застосовувала тактику «поділяй і владарюй», спочатку протиставивши в суспільстві ФОПів ( яких є майже 2 млн) решті громадян, а потім, колячи їх рух в різний спосіб
        7. Мене дуже дивує частина суспільства (в т. ч. І серед протестувальників) які виступають з закликами «влада схаменись», «а що робить зеленський? Невже він не бачить і не чує?», «це все гетьманцев». Насправді, ніхто нічого не збирається бачити і чути. Якщо я скажу, що вони усіх нас (під усіма я маю на увазі будь якого громадянина цієї держави) мають глибоко в сраці, то це буде ще дуже ніжно і делікатно.
        8. Суспільство стало за останні декілька років апатичним і байдужим. Суцільна брехня політиків принесла результат.
        Жодні атовці, праві сили чи націоналісти ФОПів не підтримають і не допоможуть. Частина з них є фейковими, підконтрольними владі організаціями, а інших влада так затрахала, що вони самі не знають, що робити.
        9. А що далі? А далі все дуже просто: сталін теж починав не з голодомору, а з розкуркулення. І якщо ви думаєте, що зможете в цій країні якимось чином вижити і адаптуватись, то ви дуже наївний. Варіантів не багато: втекти працювати за кордон і в такий спосіб підтримати свою родину (судячи з останніх владних заяв про обмеження виїзду і намагання обкласти заробітчан податками в Україні, він теж скоро закінчиться), або бути готовим працювати тут за миску зупи і ніжно заглядаючи владі в очі. Сподівання, що ми потерпимо, а дітям буде легше є, вкрай наївними.
        11. Ми завжди оглядались на зад. А що, якщо? А Україна більше не витримає і т.п. А може час оглядатись минув?
        10. І що ж робити? Запитати себе: що я хочу?, виживати на колінах, будучи лайном для влади, чи усе ж таки спробувати змінити майбутнє, якщо не своє, то хоча би своїх дітей.

Комментарий

Протистояння у центрі Києва: сутички учасників акції ФОПів і поліції, є постраждалі (фото, відео)

Комментарий

Сообщение от Станислав Посмотреть сообщение
            Декілька висновків і пояснень того, що зараз відбувається у Києві і Україні:

1. ФОПи виступають не так проти касових апаратів, як проти того, як влада намагається це зробити.

Поясню на пальцях: за відсутність документа на товар, наприклад на коробку сірників, мінімальний штраф 51000 грн( якщо коробок буде 10, то штраф буде пів мільйона). І це не єдине, що закладене в новітньому законодавстві з «фіскалізації». Це не боротьба з тіньовим бізнесом(а фактично з тими, хто просто намагається хоч якось вижити в цій країні), це просто його знищення.

3. Для чого це робиться? Щоб знищити фінансову базу підтримки будь яких майданів в майбутньому.

3. Від сьогоднішнього дня я не бачу різниці між #Зеленський і #Порошенко чи будь ким іншим, хто сидить у ВР. Підкреслюю: будь ким. Всі вони однакові, бо сьогоднішнім замовчуванням теми ФОПів виступили єдиним фронтом проти них.

4. Влада і інше лайно, яке називає себе політиками, цілеспрямовано навколо ФОПів створила інформаційний вакуум і атмосферу брехні. Що це значить: УСІ ЗМІ(телебачення, Інтернет-видання і будь які інші) підкреслюю УСІ або мовчать про багатотисячні акції протесту, або цілеспрямовано викривлюють інформацію про них. Наприклад, сьогодні на Майдані Незалежності постраждало 40! поліцейських. Насправді їх було декілька. Але ніхто не написав чому ж? А тому, що вони з кийками і сльозогінним газом намагались розігнати ФОПів, які продовжуючи мирну акцію протесту, встановлювали намети.

5. Влада (і так звана опозиція, що сидить у ВР, про що написав вище) лише водила за ніс організаторів акції, роблячи вигляд «діалогу». Наївні організатори акцій намагались запропонувати компромісний законопроект, який би, з одного боку, усунув будь які спроби несплати податків ФОПами, з іншого боку, не був таким драконівським, як прийнятий 319 нардепами. Але, насправді, процес був лохотроном і затягуванням часу. Підтвердженням моїх слів є те, що цей законопроект не тільки не намагались не прийняти, його просто проігнорували, навіть не включивши в порядок денний сесії.
            6. До цього моменту влада дуже майстерно і вдало застосовувала тактику «поділяй і владарюй», спочатку протиставивши в суспільстві ФОПів ( яких є майже 2 млн) решті громадян, а потім, колячи їх рух в різний спосіб
            7. Мене дуже дивує частина суспільства (в т. ч. І серед протестувальників) які виступають з закликами «влада схаменись», «а що робить зеленський? Невже він не бачить і не чує?», «це все гетьманцев». Насправді, ніхто нічого не збирається бачити і чути. Якщо я скажу, що вони усіх нас (під усіма я маю на увазі будь якого громадянина цієї держави) мають глибоко в сраці, то це буде ще дуже ніжно і делікатно.
            8. Суспільство стало за останні декілька років апатичним і байдужим. Суцільна брехня політиків принесла результат.
            Жодні атовці, праві сили чи націоналісти ФОПів не підтримають і не допоможуть. Частина з них є фейковими, підконтрольними владі організаціями, а інших влада так затрахала, що вони самі не знають, що робити.
            9. А що далі? А далі все дуже просто: сталін теж починав не з голодомору, а з розкуркулення. І якщо ви думаєте, що зможете в цій країні якимось чином вижити і адаптуватись, то ви дуже наївний. Варіантів не багато: втекти працювати за кордон і в такий спосіб підтримати свою родину (судячи з останніх владних заяв про обмеження виїзду і намагання обкласти заробітчан податками в Україні, він теж скоро закінчиться), або бути готовим працювати тут за миску зупи і ніжно заглядаючи владі в очі. Сподівання, що ми потерпимо, а дітям буде легше є, вкрай наївними.
            11. Ми завжди оглядались на зад. А що, якщо? А Україна більше не витримає і т.п. А може час оглядатись минув?

10. І що ж робити? Запитати себе: що я хочу?, виживати на колінах, будучи лайном для влади, чи усе ж таки спробувати змінити майбутнє, якщо не своє, то хоча би своїх дітей.
            Здається ж перенесли?
            Думаю, фантазуєте. Просто зробити народ більш бідним, щоб не міг виступити? Це ж не часи рабства Ізраілю в Єгипті.
            Я ніколи особливої різниці зі зміною влади й не бачив.
            Мабуть погоджусь.
            Це питання важке. Його потрібно кожному розглядати за сукупністю факторів, як наприклад цілі життєві, погляди, погляди на віру, досвід минулих років, свідомість людини, та багато іншого.

Комментарий

Сообщение от Валера life Посмотреть сообщение
              Здається ж перенесли?
              Перенесення смертної кари не означає її скасування. Рік пролетить швидко і що? Знову на майдан? Що зміниться? Нічого.
              Тому як каже Сердючка - надо шото решать
              І тут справа навіть не в касових апаратах. Касовий апарат то байка.
              Справа в тому, що штрафи нереально захмарні. За найменшу помилку. А помилки будуть. Бо мільйонам простих смертних доведеться застосувати цю шайтан машину. І ці люди на бухгалтерів і касирів не вчились.
              І справа в тому що мільйоно дрібноти не має первинних документів на свої труси шкарпетки і інший крам. Держава бо не вимагала. І тут раптом бац! Без первинки грандіозний штраф! Де людям її раптом взяти? Ніде.
              І справа в тому що держава біснуватих виродків відразу пошле своїх псів з податкової масово чихвостити фопів. Штрафувати НА ДЕСЯТКИ І СОТНІ ТИСЯЧ. А кожний фоп, згідно закону, за усе відповідає СВОЇМ майном.
              Людей тупо обдеруть до нитки.
              І то тільки початок...
              Вас, Валєра, це теж буде стосуватись.
              Бо раніше ви купляли недорого на ринках і магазинчиках у фопів.
              А скоро фопів не стане. І вас заженуть в гіперсупермаркети. Де ви те саме купите, але вдвічі дорожче.
              Це мінімальний набір ЖОПИ яка прийде на УСІХ громадян каганату «україна»
              А ще додатково мільйон безробітних розорених фопів.
              І усі вони будуть шукати роботу.
              В результаті, при такій конкуренції за робоче місце, ваша зарплата різко зменшиться. Не подобається? Ну то йди нафіг. На ваше місце сто чоловік. Так вам скаже ваш шеф.
              І так далі. То тільки елементарне...

Комментарий

І тут справа навіть не в касових апаратах. Касовий апарат то байка.
                Справа в тому, що штрафи нереально захмарні. За найменшу помилку. А помилки будуть. Бо мільйонам простих смертних доведеться застосувати цю шайтан машину. І ці люди на бухгалтерів і касирів не вчились.
                .
                У нас нова влада сказала, що буде переглядати всі організації на предмет того, чи не створюють ці організації перешкод для бізнесу ....
                Ось так-то ... Такого ще не було і у нас ... Скільки потрібно часу на нормальний розвиток щоб прийти до таких висновків.

Комментарий

Сообщение от zeroman Посмотреть сообщение
                  У нас нова влада сказала, що буде переглядати всі організації на предмет того, чи не створюють ці організації перешкод для бізнесу ....
                  Ось так-то ... Такого ще не було і у нас ... Скільки потрібно часу на нормальний розвиток щоб прийти до таких висновків.
                  Мені інколи здається, що територія теперішньої держави «україна» і населення що проживає на ній, проклята земля.
                  І тягнеться це прокляття вже багато сот років.
                  Хоч це, мабудь, неправильний висновок, проте я не перестаю дивуватись - прибалти змогли, поляки змогли, мадяри чехи румуни словаки змогли.
                  А те що зветься україною - в мороці. І чим дальше тим в гіршому.
                  Мабудь не в проклятті діло.
                  А в дурному, забитому, народі, що більше нагадує стадо обкурених баранів.

Комментарий

... Скільки потрібно часу на нормальний розвиток щоб прийти до таких висновків.
                    Гадаю на території каганату «україна» це в принципі неможливо.

Комментарий

Мені інколи здається, що територія теперішньої держави «україна» і населення що проживає на ній, проклята земля.
                      І тягнеться це прокляття вже багато сот років.
                      Хоч це, мабудь, неправильний висновок, проте я не перестаю дивуватись - прибалти змогли, поляки змогли, мадяри чехи румуни словаки змогли.
                      А те що зветься україною - в мороці. І чим дальше тим в гіршому.
                      Мабудь не в проклятті діло.
                      А в дурному, забитому, народі, що більше нагадує стадо обкурених баранів.
                      Не знаю навіть. Ось є адже за кордоном великі українські діаспори. Люди можу внести своєю участю в житті країни процвітання. Вони шановані, мають вагу в політичному житті країни (Канада, Сполучені Штати Америки). В Україні щось незрозуміле. Голосують за гречку. З глузду з'їхати.

Комментарий

Гадаю на території каганату «україна» це в принципі неможливо.
                        Це погано.....

Комментарий

На ваше місце сто чоловік. Так вам скаже ваш шеф.
                          Ну, мені точно не скаже. В мене зовсім інша ситуація.

Комментарий

Не знаю навіть. Ось є адже за кордоном великі українські діаспори. Люди можу внести своєю участю в житті країни процвітання. Вони шановані, мають вагу в політичному житті країни (Канада, Сполучені Штати Америки). В Україні щось незрозуміле. Голосують за гречку. З глузду з'їхати.
                            Між іншим. Помічено. Як тільки українець перетинає кордони з ЄС, одразу починає вести себе чинно, культурно, законослухняно. Не смітить. Не порушує правил дорожнього руху. Диво.

Комментарий

Сообщение от Валера life Посмотреть сообщение
                              Ну, мені точно не скаже. В мене зовсім інша ситуація.
                              Вам повезло.

Комментарий

Обработка...
                              X